Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 370 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- huile, pour la friture
- sucre glace maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 576.8 kJ / 137.9 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28.8 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 234.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain semoule
2h
Berkoukes
50min
Petits pains à la semoule
1 Std. 50 Min
Chorba freekeh
1u.
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 godz. 30 min
Boulgour oriental
15min
Fekkas (biscuits croquants)
45min
Crêpes aux mille trous
1h 10 min
Lentilles (Chorba 3dess)
1h 10 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Harcha (galettes de semoule)
1h 10 min