Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de farine
- 250 g de semoule
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- 340 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2102.3 kJ / 502.5 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 96.3 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 597.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 Std. 30 Min
Poulet entier et ratatouille
1h
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Sfenj - Donuts
2h 45min
Pains batbout marocains
1h
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 Min
Boulgour oriental
15min
Mercimek (soupe de lentilles corail)
50 Min
Pains de semoule Matlouh
2h 10 min
Chorba tunisienne
45min
Lentilles (Chorba 3dess)
1h 10min