Ungarische Pilzsuppe
TM5 TM6

Ungarische Pilzsuppe

4.2 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 200 g Zwiebeln, halbiert
  • 40 g Butter, in Stücken
  • 450 - 500 g Pilze, frisch (z.B. Steinpilze, Eierschwämme, Champignons,...), geviertelt
  • 1 EL Weizenmehl
  • 2 TL Paprikapulver, edelsüss
  • 1 EL Paprikapulver, geräuchert
    veya 1 EL Paprika rosenscharf
  • 600 g Wasser
  • 300 g Milch
  • 1 TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
  • 2 TL Gemüsebouillon Paste
    veya 1 ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • 1 EL Tomatenpüree
  • 15 - 20 g Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
  • ½ TL Salz
  • ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
  • 180 g Sauerrahm
  • 10 g Dill, frisch, nur Blätter, grob gehackt

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
1173.3 kJ / 280.4 kcal
Protein
8.9 g
Karbonhidrat
19.6 g
Yağ
20.4 g
Doymuş Yağ
12.1 g
Lif
3.5 g
Sodyum
376.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler