Allergen-friendly Vegetable Stock Paste

4.0 4 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
500 g

Malzemeler

  • carrots cut in pieces
    300 g
  • onions quartered
    150 g
  • tomatoes cut in pieces
    150 g
  • courgettes cut in pieces
    200 g
  • fresh mushrooms
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaf (isteğe bağlı)
    1
  • fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    120 g
  • olive oil
    1 Tbsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 500 g

Sodyum 46781.1 mg
Protein 12.8 g
Kalori 1953.1 kJ / 466.8 kcal
Yağ 17 g
Lif 27.1 g
Doymuş Yağ 2.7 g
Karbonhidrat 77.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...