Cihazlar ve Aksesuarlar
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
500 g
Malzemeler
-
carrots cut in pieces300 g
-
onions quartered150 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (isteğe bağlı)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
olive oil1 Tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 500 g
Sodyum
46781.1 mg
Protein
12.8 g
Kalori
1953.1 kJ /
466.8 kcal
Yağ
17 g
Lif
27.1 g
Doymuş Yağ
2.7 g
Karbonhidrat
77.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Rosemary and Sea Salt Bread
1sa 55 dk
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 dk
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2sa
Alcohol-free Berry Mojito
5 dk
Date and Nut Balls
20 dk
Lemonade
5 dk
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 dk
Portuguese Bread (Pão de água)
3sa 30 dk
Lime and Lemonade
5 dk
Mashed Potatoes (Peeler)
30 dk
Express Strawberries Dessert
5 dk
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3sa 10 dk