Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 150 g de figues sèches
- 150 g d'abricots secs
- 100 g d'huile neutre
-
500
g de pâtes sèches, type cheveux d'ange
veya 500 g de vermicelles - 1600 g d'eau
- 1 bâton bâton de cannelle
- 2 pincées de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 50 g de beurre, fondu
- 150 g d'amandes émondées, grillées
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 100 g de sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3097.6 kJ / 737.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 105.5 g
- Yağ
- 28.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 238.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Mhalbi (crème de lait aux amandes)
15min
Sardines à la marocaine
25min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Beurre beldi au zaatar
10 min
Pains batbout marocains
1h
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Msemen
40min
Jus d'avocat aux dattes
5min
Harira
7 Std.
Lentilles à la marocaine
50 min