Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 150 g de figues sèches
- 150 g d'abricots secs
- 100 g d'huile neutre
-
500
g de pâtes sèches, type cheveux d'ange
veya 500 g de vermicelles - 1600 g d'eau
- 1 bâton bâton de cannelle
- 2 pincées de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 50 g de beurre, fondu
- 150 g d'amandes émondées, grillées
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 100 g de sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3097.6 kJ / 737.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 105.5 g
- Yağ
- 28.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 238.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentilles à la marocaine
50min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min
Harira
7hod.
Pains batbout marocains
1 godz.
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Jus d'avocat aux dattes
5 min
Mhalbi (crème de lait aux amandes)
15 Min
Soupe harira
40min
Msemen
40min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min