Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 170 g d'eau
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 45 g d'huile neutre
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 œuf
- 2 c. à café de sel
- 500 g d'huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1889.9 kJ / 451.7 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 316 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 godz. 30 min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1 Std. 30 Min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2 Std.
Rfissa au poulet
1 Std. 20 Min
Sfenj - Donuts
2 godz. 45 min
Gaufres, sauce au chocolat
1h 5min
Pains batbout marocains
1 Std.
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Pains de semoule Matlouh
2h 10 min