Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 285 g d'eau minérale
- 6 g de levure boulangère sèche
- 300 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 125 g de semoule de blé dur fine, et 2 c. à soupe
- 3 g de levure chimique
- 5 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2949 kJ / 697 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 120 g
- Yağ
- 12 g
Alternatif tarifler
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Batbout au fromage
30 min
Chorba tunisienne
45 min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Harira
7h
Pains batbout marocains
1 Std.
Crêpes aux mille trous
1h 10 min
Crêpes mille trous
1h 10 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Msemen
40 min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10 min