Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 285 g d'eau minérale
- 6 g de levure boulangère sèche
- 300 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 125 g de semoule de blé dur fine, et 2 c. à soupe
- 3 g de levure chimique
- 5 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2949 kJ / 697 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 120 g
- Yağ
- 12 g
Alternatif tarifler
Chorba tunisienne
45 min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Harira
7h
Mhencha (gâteaux aux amandes et au miel)
1h
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25 min
Pains batbout marocains
1h
Mahjouba (crêpes farcies)
2u. 50min
Batbout au fromage
30 min
Soupe harira
40 min
Msemen
40 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Crêpes mille trous
1h 10 min