Cihazlar ve Aksesuarlar
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
Kuşkonmaz Kreması
-
su500 g
-
kuşkonmaz sert odunsu kısmı atılmış, parçalara bölünmüş (2-3 cm)350 g
-
sarımsak1 diş
-
sızma zeytinyağı70 g
-
dolmalık fıstık20 g
-
tuz1 tutam
-
karabiber1 tutam
-
maydanoz sadece yaprakları2 dal
-
taze kekik sadece yaprakları2 dal
Yumurta Haşlama
-
yumurta buzdolabından alınmış3
-
su1000 g
Birleştirme
-
ekmek kepekli, dilimlenmiş6 dilim
-
Parmesan peyniri çok ince dilinlenmiş50 g
-
balzamik sirke (isteğe bağlı)8 - 10 damla
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
439.3 mg
Protein
13.2 g
Kalori
1418.9 kJ /
339.1 kcal
Yağ
19.9 g
Lif
3.4 g
Doymuş Yağ
4.5 g
Karbonhidrat
27.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kahvaltı Önerileri
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Yumurtalar
6 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1h 45min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2h 20min
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1h 55min
Kırmızı, Beyaz ve Mavi Frozen Limonata
10min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6h 30min
Peynirli Karides Tava
35min
Şeker Şurubu
30min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Sindirim Çayı
35min
Vegan Makarna
1h
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min