Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g zencefil, taze kök, soyulmuş, parçalara bölünmüş
- 250 g çilek, ikiye bölünmüş
- 50 g taze sıkılmış limon suyu
- 20 g bal (isteğe bağlı)
- 200 g soğuk su
- 200 g buz küpü
- 200 g soda, soğuk
- 150 g tonik, soğuk
- 4 dilim portakal, sunum için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bardak
- Kalori
- 268.2 kJ / 64.1 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 0.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 20.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fresa Colada Mokteyl
Değerlendirme yok
Mini Focaccia
3h 30 min.
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13h
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
Değerlendirme yok
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 Min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 Min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 Min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45min