Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g zencefil, taze kök, soyulmuş, parçalara bölünmüş
- 250 g çilek, ikiye bölünmüş
- 50 g taze sıkılmış limon suyu
- 20 g bal (isteğe bağlı)
- 200 g soğuk su
- 200 g buz küpü
- 200 g soda, soğuk
- 150 g tonik, soğuk
- 4 dilim portakal, sunum için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bardak
- Kalori
- 268.2 kJ / 64.1 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 0.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 20.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çilekli Crumble
40 Min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Fırınlanmış Sebzeler Yatağında Yumurta
Değerlendirme yok
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Kirazlı Misket Limonlu Limonata
10min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40 min
Piña Colada
15min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 Min