Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g d'eau minérale
- 5 g de levure boulangère sèche
- 250 g de farine T55
- 250 g de semoule de blé dur fine, et 3 c. à soupe
- 5 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 333 kJ / 79 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 0 g
Alternatif tarifler
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2j 10 menit
Batbout au fromage
30 Min
Chorba tunisienne
45 Min
Harira
7h
Pains de semoule Matlouh
2j 10 menit
Crêpes mille trous
1ωρ. 10 λεπτ.
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Soupe harira
40 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1ωρ. 25 λεπτ.
Msemen
40 Min
Harcha (galettes de semoule)
1ωρ. 10 λεπτ.