![Pains batbout marocains Pains batbout marocains](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4184ebcb503c1b0bcf50a05343fae233/Derivates/e1e4ebf79438997d3adf87b141dd6770637b659b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g d'eau minérale
- 5 g de levure boulangère sèche
- 250 g de farine T55
- 250 g de semoule de blé dur fine, et 3 c. à soupe
- 5 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 333 kJ / 79 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Batbout au fromage
30min
Msemen
40min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Crêpes mille trous
1h 10min
Sfenj - donuts marocain
2 Std. 45 Min
Pides aux trois fromages
1 Std. 40 Min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1 Std. 25 Min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Chorba tunisienne
45min
Harira
7 Std.
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10min
Minipizzas ourson
3h 15min