Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'huile d'olive
- 2 branches de romarin frais, ciselées
-
2
branches de thym frais, effeuillées
veya 2 branches de thym citron, effeuillées - 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 936 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 9 g
Alternatif tarifler
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Focaccias aux herbes
3 Std. 45 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Fougasse
2 Std.
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1h 45 min.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 godz. 20 min
Bretzel
1 Std. 10 Min