Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La persillade
- 3 échalotes (70-80 g env.)
- 1 bouquet de persil frais
- 4 gousses d'ail
- 70 g d'huile d'olive
La focaccia
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1763 kJ / 417 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Pain ciabatta
3h 45min
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min
Conchas
2h
Pain au piment doux
5h
Pain à la feta et aux olives
5h 15min
Focaccia croquante
3 Std.
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Fatayers aux épinards
2u. 5min
Bretzels sucrés
4h
Fatayer au fromage et menthe
2h
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min