Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de sarrasin
- 200 g de farine de blé semi-complet, type 110, et un peu pour le plan de travail et le moule
- 2 c. à café bombées de sel
- 15 g de beurre, pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1192 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 56.5 g
- Yağ
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain de seigle
2j 40 menit
Pain de seigle
5 Std.
Pain aux fruits secs
3h 45min
Pain à la farine d'épeautre
3j
Pain aux graines
5 Std.
Pain à la châtaigne
2h 55 min
Pain complet
5 Std.
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain complet rapide
1h 20min