Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de sarrasin
- 200 g de farine de blé semi-complet, type 110, et un peu pour le plan de travail et le moule
- 2 c. à café bombées de sel
- 15 g de beurre, pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1192 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 56.5 g
- Yağ
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de seigle
2h 40min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain complet
5h
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain complet ultra-moelleux
2h 15min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain complet rapide
1 Std. 20 Min
Pain aux graines
5h
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min