![Pain au sarrasin et au blé semi-complet Pain au sarrasin et au blé semi-complet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2049DC4A-812B-4A28-AAF5-4C717B079C2E/Derivates/36AE846E-7265-4627-98DC-F673787BD326.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de sarrasin
- 200 g de farine de blé semi-complet, type 110, et un peu pour le plan de travail et le moule
- 2 c. à café bombées de sel
- 15 g de beurre, pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1192 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 56.5 g
- Yağ
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain à la farine d'épeautre
4 godz.
Pain de seigle
5hod.
Pain complet
5hod.
Pain de seigle
2h 40 min
Petits pains au muesli
1hod. 40min
Pain complet au muesli
4h 5min
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Pain viking au sésame
3 godz. 10 min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pains au maïs
3h 20min
Pain aux graines
5hod.
Pain aux céréales
3h 30 min