Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g de farine de blé type 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 50 g de farine de maïs torréfié
- 320 g d'eau froide
- 10 g de levure boulangère fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1933 kJ / 455 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 94 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain complet ultra-moelleux
2h 15 min.
Pain de seigle
5h
Pain aux fruits secs
3h 45min
Pain complet
5h
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain aux algues
2 godz. 45 min
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Pains au maïs
3h 20min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min