Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 350 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 300 g de farine de seigle
- 100 g de farine de blé
- 300 g de grains de seigle, concassés
- 100 g de graines de tournesol
- 80 g de graines de potiron
- 50 g de graines de lin
- 220 g de lait ribot
- 180 g de bière brune
- 2 c. à café de sel marin
Le jour même
- eau, pour asperger
- 1 c. à soupe de flocons d'avoine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 866 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au levain biologique
5 Std. 5 Min
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain à la châtaigne
2 Std. 55 Min
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain de seigle
5 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3ωρ.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain complet
5 Std.
Pain au levain
8 godz.
Pain aux graines
5 Std.
Pain au yaourt
1ωρ. 50 λεπτ.