Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 350 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 300 g de farine de seigle
- 100 g de farine de blé
- 300 g de grains de seigle, concassés
- 100 g de graines de tournesol
- 80 g de graines de potiron
- 50 g de graines de lin
- 220 g de lait ribot
- 180 g de bière brune
- 2 c. à café de sel marin
Le jour même
- eau, pour asperger
- 1 c. à soupe de flocons d'avoine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 866 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de seigle
2h 40min
Pain aux algues
2h 45min
Pain vapeur à l'épeautre
1 godz. 30 min
Pain de seigle
5h
Pain aux pistaches
3h 15min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3 godz. 5 min
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15min
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain aux fruits secs
3h 45min
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min