Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de raisins secs
- 10 g de rhum
- 200 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de beurre doux, coupé en morceaux, ert un peu pour le moule
- 650 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 10 amandes émondées
- 50 g de sucre glace maison, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1361 kJ / 322 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 51.9 g
- Yağ
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3hod.
Streusel
2 Std.
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 Min
Brioche tressée à la cannelle
3hod.
Spritzbredele
25min
Kouglof
3 Std. 20 Min
Butterbredele
2hod. 30min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 godz. 10 min
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Manneles
1h 30min
Spätzles aux girolles
50 Min