Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de raisins secs
- 10 g de rhum
- 200 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de beurre doux, coupé en morceaux, ert un peu pour le moule
- 650 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 10 amandes émondées
- 50 g de sucre glace maison, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1361 kJ / 322 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 51.9 g
- Yağ
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Manneles
1 Std. 30 Min
Butterbredele
2 Std. 30 Min
Spritzbredele
25 Min
Kouglof alsacien
4h 20min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Streusel
2h
Brioche à la confiture de rhubarbes
4h
Spätzles aux girolles
50min
Kouglof
3 Std. 20 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min