
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ bouquet de persil plat frais effeuillé
- 100 g d'oignons coupés en deux
- 150 g de carottes coupées en morceaux (3 cm)
- 200 g de poireaux en rondelles (2 cm)
- 150 g de céleri-rave en morceaux (3 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g d’orge perlé
- 1100 g d'eau
-
1
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
veya 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) émietté - 1 c. à café de sel et un peu plus pour l’assaisonnement
- 3 pincées de poivre noir, moulu
-
60
g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
veya 60 g de substitut de crème allégée, 19% de matières grasses
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 268.9 kcal / 1124.9 kJ
- Protein
- 5.4 g
- Yağ
- 14 g
- Karbonhidrat
- 33.1 g