Cihazlar ve Aksesuarlar
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
6 Portionen
Malzemeler
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Knoblauchzehen2
-
Tomatenmark50 g
-
Butter in Stücken60 g
-
Olivenöl20 g
-
Weizenmehl10 g
-
Lammhüfte gewürfelt (2-3 cm)650 g
-
stückige Tomaten400 g
-
Wasser500 g
-
Thymianblättchen, frisch (isteğe bağlı) und etwas mehr zum Dekorieren1 TL
-
Pul Biber (isteğe bağlı)1 TL
-
Schwarzkümmel-Samen (isteğe bağlı)½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 TL
-
Salz2 TL
-
Möhren in Würfeln (1,5 cm)350 g
-
Erbsen, TKErbsen, frisch250 g
-
Kartoffeln, vorwiegend festkochend in Würfeln (2 cm)600 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen5 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Sodyum
417 mg
Protein
23 g
Kalori
2485 kJ /
594 kcal
Yağ
41 g
Lif
6.8 g
Doymuş Yağ
18 g
Karbonhidrat
34 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Türkische Küche
11 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Türkischer Lamm-Gemüse-Eintopf (Etli Türlü)
1sa 20 dk
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1sa 10 dk
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1sa
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14sa
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 dk
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40 dk
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 dk
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
1sa 20 dk
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1sa 5 dk
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1sa 5 dk
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 dk
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 dk