Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Tomatenmark
- 60 g Butter, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 10 g Weizenmehl
- 650 g Lammhüfte, gewürfelt (2-3 cm)
- 400 g stückige Tomaten
- 500 g Wasser
- 1 TL Thymianblättchen, frisch, und etwas mehr zum Dekorieren (isteğe bağlı)
- 1 TL Pul Biber (isteğe bağlı)
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen (isteğe bağlı)
- 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 TL Salz
- 350 g Möhren, in Würfeln (1,5 cm)
-
250
g Erbsen, frisch
veya Erbsen, TK - 600 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Würfeln (2 cm)
- 5 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2485 kJ / 594 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 417 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50 Min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 godz. 40 min
Künefe
1sa
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40 dk
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1h 5min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1sa
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 dk
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1h 5min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 dk
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 dk
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.