Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Tomatenmark
- 60 g Butter, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 10 g Weizenmehl
- 650 g Lammhüfte, gewürfelt (2-3 cm)
- 400 g stückige Tomaten
- 500 g Wasser
- 1 TL Thymianblättchen, frisch, und etwas mehr zum Dekorieren (isteğe bağlı)
- 1 TL Pul Biber (isteğe bağlı)
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen (isteğe bağlı)
- 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 TL Salz
- 350 g Möhren, in Würfeln (1,5 cm)
-
250
g Erbsen, frisch
veya Erbsen, TK - 600 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Würfeln (2 cm)
- 5 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2485 kJ / 594 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 417 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40 Min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1u. 5min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1u. 5min
Fisch-Sticks mit Chili-Aioli
1 Std. 20 Min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1u. 10min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1u. 10min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min.
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min.
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Acuka
5 min