Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 150 - 200 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 25 g Butter, in Stücken
-
20
g Mehl
veya 20 g Maismehl - 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht, (siehe Tipp)
veya 2 Würfel Geflügelbrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz, nach Geschmack (isteğe bağlı)
- ¼ TL Pfeffer, nach Geschmack
- 1 EL Olivenöl
- ½ TL Minze, getrocknet
- ¼ TL Paprika edelsüß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1122 kJ / 268 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 56 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Acuka
5min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 godz. 40 min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1h
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3u. 15min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1 Std. 5 Min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1 Std. 5 Min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h