Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 150 - 200 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 25 g Butter, in Stücken
-
20
g Mehl
veya 20 g Maismehl - 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht, (siehe Tipp)
veya 2 Würfel Geflügelbrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz, nach Geschmack (isteğe bağlı)
- ¼ TL Pfeffer, nach Geschmack
- 1 EL Olivenöl
- ½ TL Minze, getrocknet
- ¼ TL Paprika edelsüß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1122 kJ / 268 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 56 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Künefe
1h
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1 godz. 5 min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15 min
Grießplätzchen in Zuckersirup (İrmik Tatlısı)
1h 30min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1 godz. 5 min
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50min
Acuka
5 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2u. 40min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 min