Uyumlu sürümler
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 5 Stängel Minze,frisch , abgezupft
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 150 g Tomaten, halbiert
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 150 g Rindfleisch, mager, sehnenfrei, in mundgerechten Stücken, ganz frisch
- 100 g Wasser
- 1 TL Salz
- 50 g Biber Salçası
- 200 g Bulgur, fein (Köftelik Bulgur)
- ¾ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Sumak
- 2 EL Isot Pfeffer, geschrotet
- 40 g Olivenöl
- 70 g Granatapfelsirup (Nar Ekşisi)
- 1 TL Thymian, getrocknet (Kekik)
- 1 EL Chiliflocken (Pul Biber)
- 4 EL Wasser, kochend
- 40 g Zitronensaft
- grüne Salatblätter zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1689 kJ / 403 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 Std. 15 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1u.
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1u.
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 godz. 15 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.