Uyumlu sürümler
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 5 Stängel Minze,frisch , abgezupft
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 150 g Tomaten, halbiert
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 150 g Rindfleisch, mager, sehnenfrei, in mundgerechten Stücken, ganz frisch
- 100 g Wasser
- 1 TL Salz
- 50 g Biber Salçası
- 200 g Bulgur, fein (Köftelik Bulgur)
- ¾ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Sumak
- 2 EL Isot Pfeffer, geschrotet
- 40 g Olivenöl
- 70 g Granatapfelsirup (Nar Ekşisi)
- 1 TL Thymian, getrocknet (Kekik)
- 1 EL Chiliflocken (Pul Biber)
- 4 EL Wasser, kochend
- 40 g Zitronensaft
- grüne Salatblätter zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1689 kJ / 403 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 godz. 15 min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min