Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

4.4 36 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 portions

Malzemeler

  • fresh lemongrass white part only, cut into pieces
    3 stalks
  • fresh turmeric peeled and cut into pieces
    40 g
  • fresh galangal peeled and cut into pieces
    50 g
  • makrut lime leaves
    10
  • vegetable oil
    50 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    10 g
  • ground turmeric
    ¾ tsp
  • coconut cream
    500 g
  • palm sugar
    20 g
  • coconut water
    300 g
  • fish sauce standard or vegan
    1 tsp
  • xanthan gum (see Tips)
    1 - 2 pinches
  • freshly squeezed lime juice
    20 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 337.7 mg
Protein 5.7 g
Kalori 1986.8 kJ / 474.9 kcal
Yağ 38.5 g
Lif 4.1 g
Doymuş Yağ 25.7 g
Karbonhidrat 29.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...