Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 40 g fresh turmeric, peeled and cut into pieces
- 50 g fresh galangal, peeled and cut into pieces
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 300 g coconut water
- 1 tsp fish sauce, standard or vegan
- 1 - 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lime juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1986.8 kJ / 474.9 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 38.5 g
- Doymuş Yağ
- 25.7 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 337.7 mg
Alternatif tarifler
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Thai red chicken curry and rice
40min
Beef and cashew nut yellow curry
25min