Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
TM6 TM5

Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

4.5 ( 30 değerlendirme )

Malzemeler

  • 3 stalks fresh lemongrass white part only, cut into pieces
  • 40 g fresh turmeric peeled and cut into pieces
  • 50 g fresh galangal peeled and cut into pieces
  • 10 makrut lime leaves
  • 50 g vegetable oil
  • 10 g Korean chilli paste (gochujang)
  • ¾ tsp ground turmeric
  • 500 g coconut cream
  • 20 g palm sugar
  • 300 g coconut water
  • 1 tsp fish sauce standard or vegan
  • 1 - 2 pinches xanthan gum (see Tips)
  • 20 g freshly squeezed lime juice

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
474.9 kcal / 1986.8 kJ
Protein
5.7 g
Yağ
38.5 g
Karbonhidrat
29.4 g
Lif
4.1 g
Doymuş Yağ
25.7 g
Sodyum
337.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler