Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'orge perlé
- 220 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 110 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de petit épeautre
- 50 g de farine de seigle
- 8 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 15 g de mélasse
- 50 g de flocons d'avoine, et 1 c. à soupe
- 15 g de graines de lin brun
- 20 g de millet en grains
- 15 g de graines de sésame
- 15 g de graines de tournesol
- 1 c. à soupe de mélange de graines
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 7231 kJ / 1710 kcal
- Protein
- 64 g
- Karbonhidrat
- 328 g
- Yağ
- 51 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15min
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Pain aux fruits secs
3 Std. 45 Min
Petits pains aux noix
4h 30min
Baguette au sarrasin
15 Std. 25 Min
Pain au levain
17h
Pain complet
16h
Pain au romarin méditerranéen
1 godz. 55 min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain de légumes
1 Std. 45 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min