Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 2 Eier
- 100 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Weissweinessig
- 1 - 2 TL Dijonsenf
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Lattichsalate (nur Herzen) , in Stücke gezupft
- 2 Tomaten, geachtelt
- ½ grüne Peperoni, in dünnen Streifen
- 40 g schwarze Oliven, entkernt
- 1 Dose Thunfisch, naturell (Abtropfgewi. 140 g), abgetropft
- 8 Sardellenfilets in Öl, abgetropft (isteğe bağlı)
- 4 Stängel Basilikum, frisch, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2036 kJ / 486 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1hod. 15min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1hod.
Ratatouille
45min
Minestrone
45min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1hod.
Penne alla Puttanesca
35min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Udon-Nudeln mit Gemüse
40 min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15min
Griechischer Salat
25min
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Stroganoff
45min