Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 2 Eier
- 100 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Weissweinessig
- 1 - 2 TL Dijonsenf
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Lattichsalate (nur Herzen) , in Stücke gezupft
- 2 Tomaten, geachtelt
- ½ grüne Peperoni, in dünnen Streifen
- 40 g schwarze Oliven, entkernt
- 1 Dose Thunfisch, naturell (Abtropfgewi. 140 g), abgetropft
- 8 Sardellenfilets in Öl, abgetropft (isteğe bağlı)
- 4 Stängel Basilikum, frisch, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2036 kJ / 486 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gedämpfte Auberginen mit Reis
1h
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15min
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Penne alla Puttanesca
35 min
Crevettencurry
35 min
Boeuf Bourguignon
2h
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3h
Parmigiana al forno
1h 50min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Tajine mit Seeteufelfilet und eingelegten Salzzitronen
1h 35min
Artischocken alla Romana
50 min