Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Korianderblätter, frisch
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Tomaten, halbiert
- 60 g Öl
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 Nelken
- 2 Kardamomkapseln
- 20 g Mandeln, gemahlen
- 150 g Kokosmilch
- 150 g Vollrahm
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Butter
- 100 g Tintenfisch, ganz, mittelgross, nur die Tube, ausgenommen und in Streifen
- 12 Crevetten, roh, geschält, gross
- 100 g Kabeljaufilet, enthäutet, in Streifen (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Crevetten süss-sauer
1h 15min
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Thai Burger
30 min
Crevettencurry
35 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Indisches Lammcurry
1h 30 min.
Coq au vin
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 min.
Grünes Poulet-Curry
55 min
Thai-Nudelsuppe
35 min