Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 37.2 g
- Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto di orata con peperoni
25min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Pesce spada agrumato
35min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1sa 10 dk
Merluzzo tataki al pesto
30min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min