Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 37.2 g
- Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 Min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Salmone in crema di funghi con patate
50 min
Frittata di gamberoni (senza uova)
1h 5min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 Min
Merluzzo tataki al pesto
30 Min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 Min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Pesce spada agrumato
35 Min