Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 37.2 g
- Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Filetto di salmone con purea di mele
55 min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 min
Gamberi in insalata esotica
30 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min
Branzino al sale aromatico
55 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min