Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Protein
- 108.5 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 128.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Dentice agli agrumi
45 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min