Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Protein
- 108.5 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 128.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce spada all'arancia
40min
Seppie con i piselli
40min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 dk
Cernia con salsa mediterranea
40min
Calamaretti ai pistacchi
30 dk
Branzino al sale aromatico
55 dk
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 dk
Merluzzo con burro agli agrumi
50 dk
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 dk