Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola

Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola

4.4 21 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
2 porzioni

Malzemeler

  • 10 fili di erba cipollina fresca tritati
  • 300 g di caprino
  • 90 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 130 g di rucola lavata
  • 12 fette di bresaola
  • ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı) senza anima
  • 1 pizzico di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 38.7 g
Kalori 3250 kJ / 777 kcal
Yağ 68.1 g
Lif 0.6 g
Karbonhidrat 2.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...