Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 10 g azeite
- 250 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 c. chá de açúcar amarelo
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 800 g água
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 20 g vinho branco
- 1 c. chá de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 1 dente de alho
- ½ limão, só o sumo
- 370 g alcachofras (aprox. 6 alcachofras), arranjadas, s/ as folhas duras
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- 200 g queijo feta esfarelado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza fresca com pesto de pistácio
40min
Piza de restos
4h 40min
Quiche de espinafres com base de batata
1h 20min
Coroa de pães
9 Std. 30 Min
Mince pie
10h
Zoodles de atum
1h
Risoto de batata-doce assada e castanhas
1 godz. 10 min
Salada de rúcula com muxama
5min
Cocotes
40min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1h 5min
Bahji de cebola
30min
Arancini
1h 20min