Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 10 g azeite
- 250 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 c. chá de açúcar amarelo
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 800 g água
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 20 g vinho branco
- 1 c. chá de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 1 dente de alho
- ½ limão, só o sumo
- 370 g alcachofras (aprox. 6 alcachofras), arranjadas, s/ as folhas duras
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- 200 g queijo feta esfarelado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza com base de curgete
2h 10min
Folhados de Peru
Değerlendirme yok
Piza com batata e alecrim
50min
Pão libanês com especiarias
3h 20min
Enrolados de manteiga de agrião
Değerlendirme yok
Gelado de spirulina
16 Std. 10 Min
Panqueca no forno
1h
Biscotti
2h 30 min
Piza vegetariana
1h 45min
Pilaf com curgete, cogumelos, tomate e açafrão
30min
Piza fresca com pesto de pistácio
40min
Piza 4 estações
1h