Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 10 g salsa
- 800 g água
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 50 g azeite
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 40 g farinha tipo 65
- 10 g manteiga
- Sal q.b. p/ temperar
Massa
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 110 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 60 g cubos de gelo
- 2 ovos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 322.2 kJ / 77 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 4.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 412.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Florentinos
1h 10 min
Salada de espinafres, rolinhos de linguado, molho de manteiga cítrica, bolinhas de queijo e compota de frutos vermelhos
Değerlendirme yok
Crepes de bacalhau
1h 15min
Empanada multicolor
1h 15min
Palitos
40min
Bolas de cebola e bacon recheadas
1h 30min
Lençol
30min
Crackers salgadas
30min
Capuchas da Ilha
25min
Bacalhau de Natal
1h 15min
Barrinhas de peixe
2 Std. 30 Min
Molho bechamel
15min