Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 10 g salsa
- 800 g água
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 50 g azeite
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 40 g farinha tipo 65
- 10 g manteiga
- Sal q.b. p/ temperar
Massa
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 110 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 60 g cubos de gelo
- 2 ovos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 322.2 kJ / 77 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 4.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 412.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone
1h 55min
Carpaccio de polvo
2hod. 40min
Empada de galinha
2 godz.
Mini empadas
1 godz. 15 min
Crepes de bacalhau
1 godz. 15 min
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1 godz. 40 min
Empanada multicolor
1 godz. 15 min
Massa sablé de cacau
45 min
Coroa recheada
1hod. 50min
Torta de bacalhau
1hod.
Bolo frangipane
55min
Molho bechamel
15 min