Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g tomate seco, em óleo
- 20 g azeitonas pretas s/ caroço
- 20 g queijo feta
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 1 c. chá de sal
- 30 g leite
- 2 ovos
- 230 g farinha tipo 65
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 661.5 kJ / 158.1 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 239.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pãezinhos de cereais
2 Std.
Pães de leite ao vapor com chocolate
3 Std. 30 Min
Pão de alecrim e feta
25 Min
'Sidra'
45 Min
Pães de centeio
2h 10 min
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1h
Focaccia recheada
1 godz. 25 min
Pão de iogurte
1 godz. 25 min
Cacetinhos de centeio
1 Std. 30 Min
Artisan bread
1 Std. 30 Min
Pão de azeitonas
1h 20 min
Pão de azeitona
3 Std.