Cihazlar ve Aksesuarlar
豆豉鮮蚵
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
新鮮蚵仔 清水洗淨300 克
-
太白粉1 茶匙
-
水1400 克
-
薑 切塊10 克
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 枝
-
蔭豆豉1 大匙
-
油20 克
-
米酒1 大匙
-
糖1 茶匙
-
醬油膏1 茶匙
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
板豆腐 切塊(約1.5公分)300 克
-
青蔥 切成蔥花½ 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
16.548 g
Kalori
862 kJ /
206 kcal
Yağ
9.598 g
Lif
1.083 g
Karbonhidrat
12.034 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一級棒海鮮料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan
舒心饗宴
24 Tarif
Tayvan
Tayvan