Cihazlar ve Aksesuarlar
韭菜花蝦仁
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
新鮮黑木耳 切絲40 克
-
韭菜花 切段120 克
-
蝦仁 開背去腸泥100 克
-
新鮮紅辣椒 切片½ 根.
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.828 g
Kalori
468 kJ /
111 kcal
Yağ
5.462 g
Lif
4.549 g
Karbonhidrat
7.638 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan