紅燒蔬菜湯

紅燒蔬菜湯

4.8 8 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 15 克
  • 切片
    10 克
  • 乾月桂葉
    1 片
  • 洋蔥 切塊
    120 克
  • 牛番茄 切塊
    200 克
  • 蔬菜高湯
    800 克
    800 克 水
  • 冰糖粉 (isteğe bağlı)
    10 克
  • 紅蘿蔔 去皮、切塊 (約3公分)
    120 克
  • 高麗菜 切塊 (約3公分)
    100 克
  • 西洋芹 取莖,去皮、切段(約2公分)
    50 克
  • 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 1.7 g
Kalori 483.1 kJ / 115.5 kcal
Yağ 3.9 g
Lif 2.47 g
Karbonhidrat 20.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...