Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 油
- 10 克 薑 ,切片
- 1 片 乾月桂葉
- 120 克 洋蔥 ,切塊
- 200 克 牛蕃茄 ,切塊
-
800
克 蔬菜高湯
veya 800 克 水 - 10 克 冰糖粉 (isteğe bağlı)
- 120 克 紅蘿蔔 ,去皮、切塊 (約3公分)
- 100 克 高麗菜 ,切塊 (約3公分)
- 50 克 西洋芹 ,取莖,去皮、切段(約2公分)
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 483.1 kJ / 115.5 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2.47 g