Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 700 g Rindfleisch (Schulter oder Rib Eye), in Würfeln (3 cm)
- 300 g Bier (Guinness Extra Stout oder Marc's Chocolate Bock)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, z.B. Sansibar-Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 1 Portion Bratensaucenkonzentrat (28-g-Töpfchen für 0,25 l Sauce), z.B. von Knorr Sauce pur - Bratensauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Irish Stew
1j 30 menit
Chili con Carne
50 menit
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Rindfleischstew
1 Std. 40 Min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40 min
Coq au vin
2j
Cape Malay Hähnchen-Curry
1j
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min
Arroz Brut
1j
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1h 10 min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15 min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 menit