Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 700 g Rindfleisch (Schulter oder Rib Eye), in Würfeln (3 cm)
- 300 g Bier (Guinness Extra Stout oder Marc's Chocolate Bock)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, z.B. Sansibar-Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 1 Portion Bratensaucenkonzentrat (28-g-Töpfchen für 0,25 l Sauce), z.B. von Knorr Sauce pur - Bratensauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Schweinefleisch Vindaloo
4 godz.
Arroz Brut
1h
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 Std. 10 Min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9ωρ. 15 λεπτ.
Rindfleischstew
1 Std. 40 Min
Boeuf Bourguignon
9u. 30min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 Std.
Irish Stew
1 Std. 30 Min