Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mariniertes Rindfleisch
- 25 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt
- 15 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 20 g Sesamöl
- 40 g Sojasauce
- 500 g Rindfleisch, mager, zum Kurzbraten (z.B. Rücken oder Hüfte), in flachen Streifen (2 x 6 x 1 cm)
Gemüse und Fertigstellung
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Basmati-Reis
- 1220 g Wasser
- 250 g grüne Bohnen
- 1 rote Paprika, in Streifen (ca. 1 x 6 cm), ca. 120 g
- 20 g Tomatenmark
- 10 g Speisestärke
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1942 kJ / 463 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchen-Arrabiata
55min
Spargelwok mit Schweinefilet
1 Std. 15 Min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1u.
Cape Malay Hähnchen-Curry
1u.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10 min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Hähnchen mit marinierten Zucchini
1 Std. 15 Min
Chicken-Mushroom Balti
50min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 min
Chicken Jalfrezi
1u.