Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di cotechino precotto, con la confezione sottovuoto
- 700 g di acqua
- 500 g di lenticchie precotte (se in scatola, il peso sgocciolato)
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
veya ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1812.5 kJ / 433.2 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 39.7 g
- Yağ
- 18.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 800.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Cotechino in crema di lenticchie
1 Std.
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Risotto alla parmigiana
30min
Purè di patate
50 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
"Uccellini scappati"
40min
Pancotto
30min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Cotechino in crosta di purè
1 Std. 30 Min