Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 10 g di sale
- 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 pizzico di basilico secco
- 1 pizzico di prezzemolo
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 29.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Peperoni marinati
55 min.
Pomodori secchi sott'olio
721 Std.
Zucchine piccanti
55 min.
Peperoni in agrodolce
30min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Conserva di melanzane
1 Std. 30 Min
Verdure miste in agrodolce
25h 40 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3óra 30p