Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 10 g di sale
- 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 pizzico di basilico secco
- 1 pizzico di prezzemolo
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 29.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conserva di melanzane
1 Std. 30 Min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721hod. 40min
Peperoni marinati
55 min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Composta di pomodori e capperi
1h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Cipolline sott'olio
361h 10 min
Pomodorini al naturale
1h
Pomodori secchi sott'olio
721h
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Zucchine piccanti
55 min