Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di salmone affumicato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 30 g di Vodka
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2002 kJ / 478 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Karbonhidrat
- 57.7 g
- Yağ
- 17.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Mezze maniche affumicate
25min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Trofie pesto e champignon
30 min
Fusilli tricolore
30 min
Bavette pancetta e finferli
40min