Cihazlar ve Aksesuarlar
紅燒蘿蔔肉排
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
2 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
排骨 切塊,先以熱水川燙去血水260 克
-
蔥 切段30 克
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)150 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)100 克
-
水400 克
-
日式醬油60 克
-
清酒1 大匙
-
糖15 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
28.2 g
Kalori
1533 kJ /
365 kcal
Yağ
18.5 g
Lif
2.28 g
Karbonhidrat
18.35 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
KONNICHIWA日本風
11 Tarif
Tayvan
Tayvan