紅燒蘿蔔肉排

紅燒蘿蔔肉排

4.2 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
2 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 枝
  • 排骨 切塊,先以熱水川燙去血水
    260 克
  • 切段
    30 克
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 400 克
  • 日式醬油
    60 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 15 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 28.2 g
Kalori 1533 kJ / 365 kcal
Yağ 18.5 g
Lif 2.28 g
Karbonhidrat 18.35 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...