Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g de lomo de cerdo, entero
- 230 g de tocino ahumado rebanado
- sal, al gusto
- pimienta blanca molida, al gusto
- 350 g de vino blanco
- 2 cebollas moradas, en rodajas (2 cm)
- 2 manzanas, cualquier tipo, cortadas en 3 rodajas c/u
- 3 ramitas de romero fresco
- 3 hojas de laurel secas
- 90 g de queso parmesano, en trozos
- 2 cditas de pimienta blanca molida, o al gusto
-
1
cda de mostaza
veya 1 cdas de mostaza Dijon
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3065 kJ / 730 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 55 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 808 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo al tequila y chile pasilla
2j
Muslos de pollo a la cerveza.
1j 30 menit
Pollo a la Cubana
40 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
40 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min
Pollo a la pizza
50 menit
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30 min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1j
Cinta de lomo a la miel con pasas (Hestan Cue™)
25 min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 Min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 min