Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meatballs
- 30 g extra virgin olive oil
- 4 small eschalots, cut in halves
- 4 garlic cloves
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds
- 500 g beef mince
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp cornflour
Broth
- 600 g beef brisket or chuck, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 16 garlic cloves, bruised and peeled
- 8 small eschalots
- 3 tsp Beef stock paste
- 2 tsp Chicken stock paste
- 1200 g water
- 240 g flat rice stick noodles
- 2 bunches pak choy, cut into pieces
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced
- 1 long red chilli, cut into slices
- 1 - 2 tbsp fried shallots
- rice wine vinegar, to serve
- kecap manis, to serve
- prawn crackers, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5178.4 kJ / 1237.7 kcal
- Protein
- 60.4 g
- Karbonhidrat
- 95.7 g
- Yağ
- 67.6 g
- Doymuş Yağ
- 24.5 g
- Lif
- 9.1 g
- Sodyum
- 658.6 mg
Alternatif tarifler
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Fish Stock
Değerlendirme yok
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Bread bowl chicken stew
3 godz. 45 min
Prawn Laksa
Değerlendirme yok
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6 godz. 10 min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Baby rice porridge (first foods)
15min
Indonesian white spice paste
35 Min