Espetadas de atum com molho de iogurte e salada fria de funcho

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
5 doses

Malzemeler

  • atum fresco cortado em cubos (2,5 cm aprox.)
    800 g
  • lima (raspa e sumo)
    1
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b.
  • curgete s/ extremidades, que caiba inteira no bocal da mandolina Bimby®
    300 g
  • bolbo de funcho cortado em pedaços que caibam no bocal da mandolina Bimby®
    225 g
  • endívia cortada em juliana
    375 g
  • coentros
    15 g
  • iogurte natural
    240 g
  • limão só o sumo
    1
  • mel
    1 c. chá de
  • Tabasco® (isteğe bağlı) q.b.
  • água
    500 g
  • laranjas só os gomos
    2 ½
  • hortelã picada
    1 ½ c. sopa de
  • azeite mais q.b. p/ regar
    3 c. sopa de

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 1310.3 mg
Protein 44.3 g
Kalori 1561.4 kJ / 373.2 kcal
Yağ 11.3 g
Lif 8.5 g
Doymuş Yağ 2.5 g
Karbonhidrat 25.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...