Uyumlu sürümler
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stuffing Mixture
- 50 g white bread
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 bunch fresh parsley, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Chicken, Vegetables and Rice
- 1250 g water
- 200 g basmati rice
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 tsp cumin seeds
- 3 chicken breasts, butterflied and flattened to an even thickness (approx. 1 cm) (see tip)
- 6 slices Parma ham (1 pack, approx. 80 g)
- 400 g courgettes, peeled in ribbons (approx. 2 courgettes)
- 200 g carrots, peeled in ribbons (approx. 2 carrots)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2663.7 kJ / 636.6 kcal
- Protein
- 45.2 g
- Karbonhidrat
- 57.3 g
- Yağ
- 24.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 1321.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Non-alcoholic Christmas Punch
10min
Smoked Salmon Pâté
5min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Değerlendirme yok
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min