Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)
- 2100 g water, plus extra for soaking
- 30 g unsalted butter, diced
- 60 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g onions, quartered
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 500 g beef mince (10% fat), broken in pieces
- 15 g plain flour
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade
veya 1 beef stock cube (for 0.5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2794.5 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 34.8 g
- Doymuş Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 773.6 mg
Alternatif tarifler
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Traditional Irish Stew
2h 40 min
White Bread
3h
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Chicken Noodle Soup
25 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50 min