Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di pane raffermo
- 250 g di latte intero
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3525 kJ / 842.5 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 98.7 g
- Yağ
- 42.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 622.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette fritte
40min
Calzone fritto
5 Std.
Salame di cioccolato al caffè
3 godz. 30 min
Treccine allo yogurt
6h 30min
Frittelle di bietole
45min
Dado per brodo vegetale senza sale
40min
Mondeghili
40min
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Piadina (vegan)
45min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Gattò di patate e spinaci
2h