Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di pane raffermo
- 250 g di latte intero
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3525 kJ / 842.5 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 98.7 g
- Yağ
- 42.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 622.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Pane cicci
4h 30min
Polpette fritte
40min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino (TM6)
40min
Frittelle di agretti
2h
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Pane intrecciato timo e limone
4h
Polpette di ricotta al sugo
50min
Rustici alla scarola
10h
Burger ceci e rucola
40min