Uyumlu sürümler
Thunfisch-Avocado Salat mit fermentierten Zwiebeln (mit Gemüsestyler)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fermentierte Zwiebeln (mindestens drei Tage vorher)
- 300 g rote Zwiebeln, geschält, halbiert
- 250 g Wasser
- 5 g Salz
Avocado-Thunfisch-Salat
- 1 Gurke, der Länge nach halbiert
- 250 g Thunfisch in Öl, in der Dose oder Salzlake, abgetropft
- 1 Avocado, gewürfelt (ca. 2-3 cm)
- 30 - 40 g Essig
- 30 g Olivenöl
- ¼ - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Chilipulver
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 3 EL Basilikumblätter, frisch
- 3 EL Minzeblättchen, frisch
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1048 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
High Protein Omelette
30 Min
Immunbooster aus Ingwer, Kurkuma, Honig und Zitrone
10min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35min
Kokos-Mango Lassi (vegan)
5 Min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 Min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Gemüsetatar rot-grün
15min
Gerstenporridge
25min
Gesunder Darm Drink
10min
Vegane Bananen Curry Suppe
30 Min
Erfrischender Morgendrink
10min
Bohnen-Avocado-Salat
15min