Cihazlar ve Aksesuarlar
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
English celery stalks15 g
-
shallots15 g
-
fresh red chillies2
-
olive oil30 g
-
butter30 g
-
fresh blue mussels cleaned, beard removed500 g
-
white wine60 g
-
water40 g
-
fresh lemon juice15 g
-
whipping cream60 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh dill5 sprigs
-
fresh chervil5 sprigs
-
spring onions chopped2 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21 g
Kalori
1398 kJ /
334 kcal
Yağ
23 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
10 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1sa
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24sa 40 dk
Strawberry Champagne Cocktail with Mini Savoury Cheesecakes
3sa 40 dk
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 dk
Roasted banana affogato
Değerlendirme yok
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1sa 10 dk
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2sa 20 dk
Plain yoghurt in Varoma
12sa
Taiwanese Steamed Buns
2sa 45 dk
Three course meal for two in 30 minutes
1sa 15 dk
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9sa 15 dk
Boerewors
40 dk