Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g bochechas de porco
- 30 g massa de pimentão
- 2 dentes de alho
- 2 c. chá de sal
- 150 g vinho tinto
- 1 folha de louro
- 4 vagens de cardamomo, só as sementes
- 500 g batatinha nova c/ casca p/ assar, cortada em gomos
- 200 g cebola roxa cortada em pedaços
- 80 g azeite
- 4 pés de manjerona
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 300 g água
- 10 g salsa
- 1 pé de alecrim, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
veya 1 cubo de caldo de carne - 250 g maçã Granny Smith cortada em gomos
- 20 g vinagre de vinho tinto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3319.7 kJ / 793.4 kcal
- Protein
- 44.1 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 45.5 g
- Doymuş Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1540.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango na Púcara
1h
Arroz de pato com cogumelos e bacon
1h 30min
Burras em vinho tinto
12h 55 min.
Ensopado de borrego
1h
Borrego mediterrânico
10h
Cabrito assado
16h
Lombinhos de porco com mostarda
14h
Caril de borrego
45min
Lombinhos de porco com redução de vinho do porto
40 Min
Bochechas de porco
9h 10min
Perna de peru com puré de maçã
11 Std. 30 Min
Arroz de pato
1 Std. 5 Min