
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Taze Otlu Kuzu
- 700 - 720 g kuzu pirzola (2 bütün parça), her biri yakl. 360 g, kalın yağ tabakası çıkarılmış
- tuz, damak tadınıza göre
- karabiber, damak tadınıza göre
- 1 dilim beyaz tost ekmeği, kenarlarıyla birlikte, küçük parçalara bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 5 g maydanoz, sadece yaprakları
- ½ tk kuru kekik
- 1 limonun kabuğu, sadece sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 20 g zeytinyağı, ekstra 0.5 tk zeytinyağı
- 20 g tereyağı, ekstra 0.5 tk tereyağı
-
1
yk Dijon hardalı
veya 1 yk hardal
Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
- 500 g kaynar su
- 250 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 350 g kuşkonmaz, odunsu kısımları kesilip atılmış
- 30 g krema, yüksek yağ oranlı
- 20 g tereyağı, yumuşak
- ½ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3064.6 kJ / 732.5 kcal
- Protein
- 55.3 g
- Karbonhidrat
- 17.6 g
- Yağ
- 48.6 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 1072.8 mg
Alternatif tarifler
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 Min
C Vitamini Deposu Yeşil Smoothie
10 Min
Vanilyalı Yoğurt
12h 20min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 Min
Biberli Elmalı Ezme
25 Min
Çırpılmış Yumurta
10 Min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 Min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1h 35min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 Min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4h