Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Taze Otlu Kuzu
- 700 - 720 g kuzu pirzola (2 bütün parça), her biri yakl. 360 g, kalın yağ tabakası çıkarılmış
- tuz, damak tadınıza göre
- karabiber, damak tadınıza göre
- 1 dilim beyaz tost ekmeği, kenarlarıyla birlikte, küçük parçalara bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 5 g maydanoz, sadece yaprakları
- ½ tk kuru kekik
- 1 limonun kabuğu, sadece sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 20 g zeytinyağı, ekstra 0.5 tk zeytinyağı
- 20 g tereyağı, ekstra 0.5 tk tereyağı
-
1
yk Dijon hardalı
veya 1 yk hardal
Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
- 500 g kaynar su
- 250 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 350 g kuşkonmaz, odunsu kısımları kesilip atılmış
- 30 g krema, yüksek yağ oranlı
- 20 g tereyağı, yumuşak
- ½ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3064.6 kJ / 732.5 kcal
- Protein
- 55.3 g
- Karbonhidrat
- 17.6 g
- Yağ
- 48.6 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 1072.8 mg
Alternatif tarifler
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 menit
Zencefilli Salata Sosu
10 Min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 menit
Gazpacho
10 Min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 menit
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 Std. 30 Min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 Min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 menit
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1ωρ.
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 menit
Bal ve Misket Limonu Soslu Hawaii Salatası
15 Min
Pesto Sosu
15 Min