Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Taze Otlu Kuzu
-
kuzu pirzola (2 bütün parça), her biri yakl. 360 g, kalın yağ tabakası çıkarılmış700 - 720 g
-
tuz damak tadınıza göre
-
karabiber damak tadınıza göre
-
beyaz tost ekmeği kenarlarıyla birlikte, küçük parçalara bölünmüş1 dilim
-
diş sarımsak2
-
maydanoz sadece yaprakları5 g
-
kuru kekik½ tk
-
limonun kabuğu sadece sarı kısımları, ince rendelenmiş1
-
zeytinyağı ekstra 0.5 tk zeytinyağı20 g
-
tereyağı ekstra 0.5 tk tereyağı20 g
-
1 yk hardalDijon hardalı1 yk
Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
-
kaynar su500 g
-
bezelye, dondurulmuş çözdürülmüş250 g
-
kuşkonmaz odunsu kısımları kesilip atılmış350 g
-
krema yüksek yağ oranlı30 g
-
tereyağı yumuşak20 g
-
tuz½ tk
-
karabiber2 tutam
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1072.8 mg
Protein
55.3 g
Kalori
3064.6 kJ /
732.5 kcal
Yağ
48.6 g
Lif
5.9 g
Doymuş Yağ
20.6 g
Karbonhidrat
17.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Rozbif
5sa 30 dk
Vişneli Clafoutis
50 dk
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
25 dk
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 dk
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 dk
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 dk
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 dk
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 dk
Fit Granola
1sa 10 dk