Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soyulmuş karabuğday, kavrulmuş
- 250 g un
- 150 g tam buğday unu
- 40 g ay çekirdeği içi
- 40 g keten tohumu
- 40 g susam tohumu, beyaz
-
25
g yaş maya, ufalanmış
veya 1 paket kuru maya -
5
g bal
veya 5 g şeker - 300 g su, ılık, hamura sürmek için ekstra su
- 20 g elma sirkesi
- 10 g tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 638.6 kJ / 152.6 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 159.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 Std. 20 Min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Yoğurtlu Ekmek
3h
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1hod. 50min
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h