
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soyulmuş karabuğday, kavrulmuş
- 250 g un
- 150 g tam buğday unu
- 40 g ay çekirdeği içi
- 40 g keten tohumu
- 40 g susam tohumu, beyaz
-
25
g yaş maya, ufalanmış
veya 1 paket kuru maya -
5
g bal
veya 5 g şeker - 300 g su, ılık, hamura sürmek için ekstra su
- 20 g elma sirkesi
- 10 g tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 638.6 kJ / 152.6 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 159.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1u. 20min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1u. 15min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1u. 15min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3 Std. 40 Min
Glütensiz Ekmek
1h 45 min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min