Karabuğdaylı Ekmek
TM6 TM5

Karabuğdaylı Ekmek

4.3 (6 değerlendirme)

Malzemeler

  • 100 g soyulmuş karabuğday, kavrulmuş
  • 250 g un
  • 150 g tam buğday unu
  • 40 g ay çekirdeği içi
  • 40 g keten tohumu
  • 40 g susam tohumu, beyaz
  • 25 g yaş maya, ufalanmış
    veya 1 paket kuru maya
  • 5 g bal
    veya 5 g şeker
  • 300 g su, ılık, hamura sürmek için ekstra su
  • 20 g elma sirkesi
  • 10 g tuz
  • tereyağı, kalıbı yağlamak için
  • yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için

Besin Değeri
şuna göre 1 dilim
Kalori
638.6 kJ / 152.6 kcal
Protein
6 g
Karbonhidrat
24 g
Yağ
4.5 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Lif
3.9 g
Sodyum
159.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler